Fotografii – Noaptea Muzeelor, expoziţia „Mineralia” Iasi la Muzeul de stiinte ale naturii – 13-16 mai 2011

Fotografii – Noaptea Muzeelor, expoziţia „Mineralia” Iasi la Muzeul de stiinte ale naturii – 13-16 mai 2011
Preturile mi s-au parut ca au cam ramas aceleasi. Totusi a inceput pe data de 14 intre orele 17 si 22 ( apropo de  Noaptea Muzeelor, cu intrare libera, de la data de 15 cu plata la muzeul de stiinte ale naturii Iasi.
Nu cred ca a inceput pe 13, altfel nu mai incepea programul la ora 17. In prima zi mi s-a parut mai multa lume. Daca cineva ii cunoaste mai indeaproape pe comercianti si care sunt numele lor, fiindca nu i-am intrebat, sa imi spuna si mie (sunt oameni care sunt cunoscatori in ale mineralelor, nu numai simpli comercianti, carora le intind o mina calda si voua binenteles). In zilele urmatoare voi posta agatul de muschi si antimonitul de la Baia Sprie, pe care l-am luat, in alt topic, pina atunci vizualizare placuta 🙂 si multumesc fratelui meu geaman pentru fotografiile facute.

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

  1. Florin Sova
    Mai 17, 2011 @ 11:00:56

    Salut! Eu am fost sambata dimineata la expozitie.Imi pare rau ca nu am comunicat,poate ne intalneam acolo.Abia din pozele tale vad cat de diversa a fost expozitia,acolo eram zapacit de oferta si constat ca nu am luat in vedere multe exponate.:) Cunosc doi dintre expozanti,dl.Andrei Gorduza,geolog din Baia Mare si dl.Emil Spiac,inginer geolog din Arad.Daca te intereseaza datele de contact scrie-mi un mesaj privat pe forum.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Cititi inainte de a posta

Reproducerea oricarui material din acest blog este strict interzisa! Va rog nu injurati, sa nu faceti politica si sa respectati ceilalti membri. Nu faceti linkuri si publicitate catre alte situri care nu au nici o legatura cu studiul mineralelor, rocilor si in timp ce postati. Rasism = ban. Nu scrieti cu litere mari pentru a atrage atentia aupra dvs. Scrieti numai in limba romana. Unele surse sunt de pe wikipedia si vor fi citate, cu sursa respectiva, conform GNU Free Documentation License.
Image and video hosting by TinyPic Oraşul Băile Herculane, jud. Caraş-Severin, Statuia lui Hercules.
%d blogeri au apreciat asta: