Comorile pamintului are probleme ?

Revista in jud. Iasi nu a aparut. Nici la Kaufland, nici la chioscuri. Daca ieri cei de la chiosc au spus ca azi, azi au spus ca miine, dar ca astazi 14 aprilie, au pe hirtie ca trebuia sa apara revista, dar au spus ca poate s-a intimplat ceva. Conform linkului de mai jos, in mai multe orase s-a intimplat asa. Eu cred ca revista are probleme. Intre Bacau si Iasi nu sunt totusi 5000 de kilometri pentru a nu aparea decit la 2 zile diferenta. Voi reveni dupa ce le voi da un mail. Am dat mailul urmator :
Buna ziua, puteti sa-mi spuneti va rog cind apare numarul 30 in Iasi, in Bacau la Kaufland se pare ca a aparut, in alte orase nu.
Raspunsu care a venit este urmatorul :
Buna ziua,
Va informam ca numarul 30 din colectia „Comorile Pamantului” va fi distribuit la centrele de presa maine, 15.04.2011, fiind o problema cu transportul respectiv. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient.
Va multumim si va dorim o zi placuta!
––––––––––––––-
http://blogulcolectionarului.net

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Cititi inainte de a posta

Reproducerea oricarui material din acest blog este strict interzisa! Va rog nu injurati, sa nu faceti politica si sa respectati ceilalti membri. Nu faceti linkuri si publicitate catre alte situri care nu au nici o legatura cu studiul mineralelor, rocilor si in timp ce postati. Rasism = ban. Nu scrieti cu litere mari pentru a atrage atentia aupra dvs. Scrieti numai in limba romana. Unele surse sunt de pe wikipedia si vor fi citate, cu sursa respectiva, conform GNU Free Documentation License.
Image and video hosting by TinyPic Oraşul Băile Herculane, jud. Caraş-Severin, Statuia lui Hercules.
%d blogeri au apreciat asta: